Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

DOM ZDRAVLJA - SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Počela vakcinacija trećom dozom, javili su iz Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić". U svom saopštenju takođe poručuju građanima da će u subotu, 21. avgusta, redovni rad ambulante od 08.00 do 14.00 časova, zbog najavljenog nestanka električne energije biti prebačen u poslepodnevne sate, od 14.00 do 19.00 časova.Izmene se odnose i na rad apoteke, koja će raditi od 14.00 do 18.00 časova.


Uporedo sa vakcinacijom i revakcinacijom, građani opštine Srbobran imaju priliku da prime i treću dozu zaštite od COVID 19. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić", vakcinacija trećom dozom vrši se na istom mestu, u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18a.

- Kao i u celoj Srbiji, svim našim građanima na raspolaganju je vakcinacija trećom dozom, svakoga radnog dana od 08.00 do 10.00 časova, počev od ponedeljka, 23. avgusta. Trećom dozom revakcinišu se oni koji su prvu dozu dobili pre više od 180 dana, ili šest meseci. Svi oni dobiće SMS poruku o terminu za revakcinaciju trećom dozom, i veoma je važno da prime vakcinu, čime dodatno učvršćuju svoj imunitet. U ovom trenutku i dalje su nam na raspolaganju Sinopharm i Pfizer vakcine, kazao je dr Vlastimir Kladar, direktor Doma zdravlja.

Iz Doma zdravlja apeluju na pacijente da u subotu u prepodnevnim satima, zbog nedostatka struje, ne dolaze u Službu hitne medicinske pomoći, ukoliko to nije neophodno, jer u tim okolnostima lekarima je skoro nemoguće da pruže mnoge usluge. 

Postavio: Administrator dana 2021.08.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 14
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen