Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SKUPŠTINA USVOJILA DRUGI REBALANS BUDŽETA


- Drugi rebalans ima tehnički karakter, sa ciljem da do kraja godine obezbedimo realizaciju svih onih pozicija koje su planirane u budžetu, bez ikakvih smetnji, rekao je Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran u obrazloženju odluke o rebalansu.


On je takođe dodao da su Predviđeni i novi budžeti za škole kako bi se do kraja godine rešili problem odštetnih zahteva i u novu, 2022. godinu se ušlo sa zatvorenim pitanjem.

- Želim da istaknem da je budžet zaista stabilan, da su prihodi ostvareni onako kako smo planirali, sve se kreće u dobrom pravcu i mislim da do kraja godine nećemo imati problema da izmirujemo sve obaveze koje imamo. Važna je i stabilnost i dobri odnosi koje imamo sa Javnim komunalnim preduzećem 'Graditelj', s obzirom da deo obaveza lokalne samouprave prema građanima ostvarujemo kroz ovo preduzeće. I sa poslovne i sa finansijske strane ta saradnja je na visokom nivou. Takođe, imamo određene izmene i na pozicijama socijalne podrške, jer i ove godine nastavljamo programe pomoći građanima.

Na sednici SO Srbobran koja je održana u petak sve predložene odluke koje su se našle na dnevnom redu su usvojene glasovima većine odbornika. 

Postavio: Administrator dana 2021.08.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen