Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3446/skuptina-usvojila-drugi-rebalans-budeta/

Verzija za tampu / To ScreenviewSKUPŠTINA USVOJILA DRUGI REBALANS BUDŽETA


- Drugi rebalans ima tehnički karakter, sa ciljem da do kraja godine obezbedimo realizaciju svih onih pozicija koje su planirane u budžetu, bez ikakvih smetnji, rekao je Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran u obrazloženju odluke o rebalansu.


On je takođe dodao da su Predviđeni i novi budžeti za škole kako bi se do kraja godine rešili problem odštetnih zahteva i u novu, 2022. godinu se ušlo sa zatvorenim pitanjem.

- Želim da istaknem da je budžet zaista stabilan, da su prihodi ostvareni onako kako smo planirali, sve se kreće u dobrom pravcu i mislim da do kraja godine nećemo imati problema da izmirujemo sve obaveze koje imamo. Važna je i stabilnost i dobri odnosi koje imamo sa Javnim komunalnim preduzećem 'Graditelj', s obzirom da deo obaveza lokalne samouprave prema građanima ostvarujemo kroz ovo preduzeće. I sa poslovne i sa finansijske strane ta saradnja je na visokom nivou. Takođe, imamo određene izmene i na pozicijama socijalne podrške, jer i ove godine nastavljamo programe pomoći građanima.

Na sednici SO Srbobran koja je održana u petak sve predložene odluke koje su se našle na dnevnom redu su usvojene glasovima većine odbornika.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign