Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SRBOBRAN ĆE BITI ČIST!


Kako saznajemo, opštinska uprava je odlučna za zauzme oštriji kurs prema svima koji zagađuju životnu sredinu i narušavaju neprimerenim postupcima komunalni red.


Opštinska uprava je odlučna u nameri da ozbiljnije uđe u uređenje komunalne infrastrukture i da se tu napravi reda, odnosno da se zauzme čvršći stav prema svim koji narušavaju životnu sredinu, uništavaju komunalnu infrastrukturu i prljaju i ruže Srbobran, Turiju i Nadalj.

Kako Srbobran.net saznaje, komunalna služba će se ojačati novim inspektorima, a jedan deo poljočuvara imaće zadatak da rade u okviru komunalne službe.

- Ovo je početak kraja, završili smo sa bacanjem smeća kako kome padne na pamet, nulta tolerancija će biti prema svima koji kanalizacioni otpad ispuštaju iz cisterni u jendeke i gde se njima čini da je to zgodno, praktično sankcionisaćemo sve one koji narušavaju komunalni red u našoj opštini. Uprava opštine je čvrsto rešena da se napravi reda, jer po rečima našeg sagovornika, praksa da većina normalnih, čestitih građana trpe zbog nekolicine bahatih i nemarnih, mora se prekinuti što pre.

U razgovoru za naš portal sagovornik iz vrha opštinske vlasti nam je rekao da je ovo samo prvi korak u ozbiljnom uređenju odnosa u našoj zajednici -  Mora se napraviti rez i da se zaštite odgovorni i svesni građani, a ne da dozvoljavamo da "nenormalni"  rade šta hoće, a "normalni" se povlače i odlaze iz naše sredine. Srbobran će biti lep, čist i uredan, a ko to nije spreman da prihvati moraće da trpi ozbiljne  sankcije, pa ćemo videti kome će dosaditi, ali mi sigurno nećemo odustati.

Srbobran.net podržaće ovu akciju i obaveštavati građane o postignutim rezultatima.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2016.10.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

 

Komentari
U Dienstag, 11.Okt 2016, 09:56 Poruka od: ninja
Da li to znači da će konačno biti uprte "oči" i ka onima koji truju kanal?

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 35
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen