Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3461/prijavi-se/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRIJAVI SE!


Dom kulture Srbobran poziva sve zainteresovane da se oprobaju na daskama koje život znače:


– decu uzrasta od 10 godina i starije

– omladinu i starije

Gluma stimuliše razvoj kreativnog razmišljanja kroz oblikovanje i izvođenje predstava. Suočava nas sa stidom i kompleksima. Podstiče razvoj stvaralaštva, otkriva i neguje talenat, pravilan i književni govor. Pokret, mišljenje, stav, glas, smeh, suze… sve je to gluma.

Postanite članovi naše dramske sekcije i naučite osnovne tehnike glume. Budite deo procesa nastanka jednog dramskog dela. Proverite, da li je gluma ono što vas zanima i ispunjava!

Dramsku sekciju Doma kulture će voditi Nebojša Savić- glumac, pisac i reditelj.

Završio Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Od 1997.godine stipendista Srpskog narodnog pozorišta, a od 2007. stalni član Drame SNP-a.Osnivač nezavisne pozorišne trupe Teatar Iza,u kojoj režira,glumi i piše dečje tekstove (Ludi od ljubavi,Mušica,Kvarna farma…)

Dobitnik Sterijine nagrade za ulogu u predstavi “Ravangrad” u režiji Dejana Mijača i Godišnje nagrade SNP-a. Igrao u filmu “Kao rani mraz” Đorđa Balaševića i serijama “Ajmo svi u novo”, “Vere i zavere” i “Pundravci”. Snimio nekoliko tv reklama. Radio tri godine kao voditelj jutarnjeg programa RTV-a.

Od 2005.god. piše i režira reklamne predstave za velike kompanije (Imlek, Argeta, Dijamant, Knjaz Miloš). Predstave “Kvarna farma” i “Morsko brodska zavrzlama” , čiji je kompletan autor (tekst, režija, muzika), su na redovnom su repertoaru Pozorišta mladih u Novom Sadu.

Živi u Novom Sadu.Sreda 22.09. 2021. godine u sali Malog pozorišta – Pozorištance u 17 časova

Informacije: 021 731 919

Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign