Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

DUGOPRUGAŠI DONELI MEDALJE IZ VRBASA


Preko 400 učesnika svih generacija okupili su se za vikend u Vrbasu kako bi se takmičili u trkama koje su organizovane na pet i deset kilometara. Srbobranci su bili više nego uspešni. U Srbobran su se vratili sa četiri medalje i tri pehara.


Trčali su Isidora Šarčev (10km) koja je osvojila prvo mesto, druga je bila Bojana Đukić, koja je trčala za subotički "Bodyline", zatim Dušan Srdanov kome je pripalo, u konkurenciji veterana, drugo mesto i pehar, kao i Slobodan Miković koji se vratio sa osvojenom medaljom.

Trke su organizovane na 10 i 5 kilometara, kao i na stazi dugoj jedan kilometar za vojsku i policiju u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pored ovih trka, organizovane su i brojne trke za mališane, predškolce, učenike osnovnih škola svih uzrasta. Svoje predstavnike na I Vrbaškoj trci imali su atletski klubovi iz Beograda, Novog Sada, Pančeva, Subotice, Pirota, Kule, Apatina, Zrenjanina, Bečeja, i mnogih drugih gradova, ali i brojne jedinice i garnizoni Policije i Vojske Srbije, te klubovi iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Naši takmičari su pokazali da Srbobran ima odlične atletičare, da ne odustaju tako lako i da su spremni za ozbiljne rezultate na dugoprugaškim stazama. Nama ostaje da se ponosimo njihovim uspehom.

  

Postavio: Administrator dana 2021.09.21   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen