Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRAN ZA VANJU SAKUPIO PREKO 300.000 DINARA


Srbobranski humanitarci predvođeni agilnim Borom Mikovićem uspeli su u svom naumu. Uz veliku podršku lokalne zajednice, ali i mnogih pojedinaca i grupa, kao i udruženja, privatnih preduzetnika i mnogih drugih, organizovali su u subotu događaj na kome je prikupljen novac neophodan za lečenje devojčice Vanje Malović koja ima samo četiri meseca, ali joj vreme ističe. Ona boluje od spinalne mišićne atrofije i neophodno joj je lečenje koje se izvodi samo u inostranstvu i košta mnogo. Deo novca neophodnog za lek obezbedili su u subotu Srbobranci. Sakupljeno je, kako je organizator objavio 300.211 din i 20 eura.


Sav prikupljeni novac namenjen je za lečenje male Vanje, a organizator sae zahvalio svima koji su donirali, kao i svima koji su podržali povu humanitarnu akciju.

Ukoliko niste bili u mogućnosti u subotu da budete na Trgu republike i date svoj doprinos, podršku lečenju Vanje možete dati i slanjem sms poruke.

Ovde su brojevi tombola koji su izvučeni, a dobitnici nisu preuzeli vaučere za nagrade. Svi koji to nisu uradili, a izvučen je njihov broj na tomboli, mogu to uraditi tako što će se javiti u inbox stranice na facebooku "Srbobranski humanitarci". Krajnji rok je 01.10. 

Postavio: Administrator dana 2021.09.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen