Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3463/srbobran-za-vanju-sakupio-preko-300-000-dinara/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRBOBRAN ZA VANJU SAKUPIO PREKO 300.000 DINARA


Srbobranski humanitarci predvođeni agilnim Borom Mikovićem uspeli su u svom naumu. Uz veliku podršku lokalne zajednice, ali i mnogih pojedinaca i grupa, kao i udruženja, privatnih preduzetnika i mnogih drugih, organizovali su u subotu događaj na kome je prikupljen novac neophodan za lečenje devojčice Vanje Malović koja ima samo četiri meseca, ali joj vreme ističe. Ona boluje od spinalne mišićne atrofije i neophodno joj je lečenje koje se izvodi samo u inostranstvu i košta mnogo. Deo novca neophodnog za lek obezbedili su u subotu Srbobranci. Sakupljeno je, kako je organizator objavio 300.211 din i 20 eura.


Sav prikupljeni novac namenjen je za lečenje male Vanje, a organizator sae zahvalio svima koji su donirali, kao i svima koji su podržali povu humanitarnu akciju.

Ukoliko niste bili u mogućnosti u subotu da budete na Trgu republike i date svoj doprinos, podršku lečenju Vanje možete dati i slanjem sms poruke.

Ovde su brojevi tombola koji su izvučeni, a dobitnici nisu preuzeli vaučere za nagrade. Svi koji to nisu uradili, a izvučen je njihov broj na tomboli, mogu to uraditi tako što će se javiti u inbox stranice na facebooku "Srbobranski humanitarci". Krajnji rok je 01.10.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign