Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3466/u-nadalju-pretukli-oveka-u-sopstvenoj-kui/

Verzija za tampu / To ScreenviewU NADALJU PRETUKLI ČOVEKA U SOPSTVENOJ KUĆI!


Na osnovu saznanja do kojih smo došli, Đ. S. iz Nadalja, prekjuče je teško pretučen u svojoj kući, nakon čega je, kako naš izvor iz Nadalja kaže, završio na Urgentnom odeljenju bolnice u Novom Sadu. Kako prenose mediji, R. S. (38) koji ga je pretukao palicom, lišen je slobode.


Kako prenosi Blic, nakon kraće rasprave R. S. uzeo je drvenu palicu i počeo da ga udara po telu. Kada je nesrećni čovek pao u krevet nastavio je da ga udara palicom dok nije izgubio svest. Motiv ovog napada su neraščišćeni računi od ranije, dodaje se u izveštaju Blica.

Naši izvori iz Nadalja, kaže da su povrede koje je zadobio Đ. S. takve da njegov višegodišnji drug, koji radi u bolnici kao obezbeđenje, nije uspeo da ga prepozna kada su ga teško povređenog doneli na Urgentno odeljenje.

Nezvanično saznajemo da je R.S. od ranije poznat policiji.

Dosta je kontradiktornih informacija koje stižu iz Nadalja o tome šta se zapravo desilo, koji su razlozi i zbog čega je došlo do ovog nemilog događaja, a kako smo čuli u Nadalju iz dosta pouzdanih izvora, pored uhapšenog, navodno u ovom prebijanju učestvovao je još jedan stanovnik Nadalja, ali za sada se on ne pominje u medijskim izveštajima!?

Inače, R. S. je brat nevenčane supruge teško pretučenog Đ.S.

Policija se još uvek zvanično nije oglasila povodom ovog događaja.

S.N.

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign