Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3480/vana-pobeda-rukometaa-u-finiu-utakmice/

Verzija za tampu / To ScreenviewVAŽNA POBEDA RUKOMETAŠA U FINIŠU UTAKMICE


Ekipa RK Srbobran juče je obradovala preko 200 gledalaca na tribinama, pre svega borbenošću i požrtvovanom igrom, a rezultat je došao kao poslednica. U Srbobranu savladan je favorit, ekipa RK Jugović II iz Kaća a rezultat na kraju bio je 31:29.


Teška, ali za publiku zanimljiva utakmica ostala je iz srbobranskih igrača u belim dresovima. Na svom terenu, sa dva poraza iza sebe, dočekali su juče mladu i perspektivnu ekipu RK Jugović II. Trener Šajin je bez obzira na favorizovanog protivnika očigledno dobro motivisao tim, postavio igru i utakmica je počela vođstvom domaćina. Kontrolisali su igru, borili se za svaku loptu, ali vođstvo koje je u jednom trenutku bilo četiri razlike, gosti su uspeli da anuliraju i povedu, tako da je neizvesno bilo do samog kraja.

Utakmica je bila rešena u poslednjih nekoliko minuta. Domaći su zaigrali svoju igru, bili odlični u odbrani i nepogrešivi u završnici, tako da je sudija poslednji zvižduk odsvirao uz rezultat na semaforu 31:29.

Svaki igrač dao je sinoć svoj maksimum, ipak odluka je pala da za igrača utakmice bude izabran, desno krilo Srbobranca, Bogdan Šijačić. Ovaj petnaestogodišnjak je postigao 4 gola i na desnom krilu odigrao svih 60 minuta na terenu.

- Sa razlogom objavljujemo posebnu ovu sliku. Igrač jučerašnje utakmice bio je Naš Bogdan Šijačić, svojim radom, trudom i zalaganjem na treningu Boki je zaslužio javnu pohvalu kao motiv za podršku i dalji napredak! Napred Boki, napisali su administratori na Facebook stranici RK Srbobran uz fotografiju koju i mi objavljujemo.

Sledećeg vikenda gostovanje, a domaćin je RK Radnički.

S.N.

Foto: Nikola Starčević

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign