Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3481/zlatne-i-srebrne-medalje-za-srbobrance/

Verzija za tampu / To ScreenviewZLATNE I SREBRNE MEDALJE ZA SRBOBRANCE!


Srbobranski atletičari, dugoprugaši osvetlali su nam obraz na 25. jubilarnom Dunavskom polumaratonu koji je danas održan u Apatinu. Doneli su jedno zlato, sva srebra i zabeležili su jedno četvrto mesto.


Zlatnom medaljom okitio se veteran, Dušan Srdanov koji je još jednom dokazao da mu godine ne mogu ništa i prvi je istrčao na cilj trke na 10km. Od veterana vredan pažnje u muškoj konkurenciji je svakako rezultat Slobodana Mikovića koji je stigao na cilj kao četvrti.

U ženskoj konkurenciji na stazi dugoj 21 km naše srbobranke su osvojile dva srebra. Sjajne su bile u svojoj konkurenciji Isidora Šarčev i Aleksandra Vrsajković.

- Jako mi se dopala organizacija i staza kojom smo trčali. Ispostavilo se da je idealna za obaranje ličnih rekorda. Sledeće godine sigurno idem jer "vredi svaku paru". Drago mi je što smo doneli tri medalje u Srbobran i mislim da svi učesnici zaslužuju da budu pohvaljeni, kazala je za naš portal Isidora Šarčev.

Ovo su imena svih Srbobranca koji su nam osvetlali obraz na polumaratonu u Apatinu.

Aleksandar Tatić, Stefan Mudrinski, Aleksandra Vrsajković, Isidora Šarčev, Dušan Srdanov, Slobodan Miković i Bojana Đukić, koja trči "pod zastavom Subotice", ali je zauvek naša srbobranka.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign