Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3504/ti-si-elja-mog-ivota/

Verzija za tampu / To ScreenviewTI SI ŽELJA MOG ŽIVOTA!


Ona je iz Srbobrana, zove se Violeta Kelečević i već smo pisali o njoj 2017.godine ali drugim povodom. Tada je bila Lady of the world. Sada je ostvarila jednu od svojih velikih želja. Zapevala je javno na jednoj od nacionalnih televizija.


U nedelju uveče mnogi Srbobranci bili su iznenađeni kada su u emisiji "Nikad nije kasno" na TV Prva videli poznato lice, naše sugrađanke Violete Kelečević. Njen šarm i prirodnost su zablistali tv ekranom, a publika je nastup sa pesmom grupe Magazin "Ti si želja mog života" nagradila ogromnim aplauzom.

Ipak, možda je najbolji komentar dala prijateljica Jelena Radošević, frizerka, koja je došla u studio da je bodri i da Violeti pruži podršku. Nije uspela da tokom nastupa sakrije suze radosnice koje su potekle niz obraze.

Žiri je takođe imao samo reči hvale za nastup i komplimenti su zasluženo pripali majci troje dece, koja se osmelila u svojoj 41. godini da izađe pred televizijske kamere i ostvari jedan od davnih snova, a to je da zapeva pred milionskom publikom koja je u nedelju uveče bila uz svoje tv ekrane.

Nastup naše sugrađanke, koja je inače po struci master građevine i zaposlena je kao rukovodilac inspekcijske službe u opštini, možete pogledati u video zapisu koji prenosimo sa youtube-a, a kako je nastupila kao pretposlednja, ukoliko ne želite da gledate celu emisiju idite na 1.04.10'.

Ovo je bio prvi nastup Violete Kalečević, a kako sreća prati hrabre, gledaćemo je još. Zahvaljujući Žiki, autoru i voditelju emisije koji je odlučio da su svi takmičari zaslužili prolazak u sledeći krug, očekujemo Violetu sa nestrpljenjem i da čujemo šta će nam novo pevati.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "ŽENE KOJE POMERAJU GRANICE" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign