Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POČASNI GRAĐANIN I PREDSEDNIK OPŠTINE U HUMANITARNOJ AKCIJI!


Petnaestak dečaka i devojčica danas su dobili na poklon garderobu za zimske dane koji dolaze. U prodavnici su deca imala priliku da sama izaberu šta žele i da biraju zimske jakne, pantalone, džempere, dukseve i čizme...

 


Kako je objavio opštinski sajt, akciju je osmislio i finansirao Žića Maradona, počasni građanin naše opštine sa željom da mališanima omogući da lakše prebrode zimske mesece pred nama. Podrška je stigla iz opštine, tako da su danas sa Žićom bili predsednik opštine Radivoj Debeljački i odbornik Ninoslav Jokanović. 

- Zima polako stiže, najavljuje se sneg i temperatura u minusu, a deca koja su danas sa nama, nažalost, nemaju tu mogućnost da imaju to što imaju njihovi vršnjaci. Uz fantastičnu saradnju sa opštinom Srbobran, došli smo da tu zimu ublažimo i zato danas deca dobijaju čizmice, jakne, pantalone, sve toplo i za zimu, kako bi je nekako svi pregurali. Zato smo tu da pomognemo. Postao sam počasni građanin Srbobrana i normalno je da čovek tu ne stane, već treba tu da dobije još više motiva, još više želje da pomogne, više da učini nego što je to činio do juče. Ovaj grad je u mom srcu, kao i ova deca, rekao je Žića Maradona, a prenosi opštinski sajt.

Predsednik opštine Radivoj Debeljački zajedno sa Žićom bio je danas u akciji i zahvalio je poznatom humanitarcu na  društvenom angažmanu, ističući da svi imamo zadatak da vodimo računa o građanima opštine Srbobran.

- To se posebno odnosi na one kojima je pomoć najpotrebnija. Tome u prilog ide i ova akcija od danas koju organizujemo zajedno sa Živoradom Đurićem, poznatijim kao Žića Maradona. On zaslužuje zahvalnost za niz akcija koje organizuje na teritoriji naše opštine. On je naš počasni građanin, naš sugrađanin, i zaista se trudi da pomogne onima kojima je ta pomoć neophodna. Lokalna samouprava je spremna da podrži ovakve akcije, ne želi da okreće glavu od problema već da svima pruži ruku i bude od pomoći najugroženijim građanima, rekao je Debeljački. 

Postavio: Administrator dana 2021.11.09

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen