Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SLEDI PARCELISANJE VIKEND ZONE U NADALJU!


Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine dodelio je opštini Srbobran oko 1,65 miliona dinara za dva projekta iz oblasti izrade planske dokumentacije.


Za izradu Plana detaljne regulacije izdvojeno je 1.403.270,40 dinara, dok je za izradu Plana generalne regulacije izdvojeno 228.060 dinara. U ime opštine Srbobran ugovore u Pokrajinskoj vladi potpisala je Danijela Vujačić, načelnica Opštinske uprave.

- Danas smo imali priliku da u Pokrajinskoj vladi potpišemo veoma značajan ugovor koji je odobren od Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine. U pitanju je novčana podrška za izradu dve važna dokumenta - Plana detaljne regulacije i Plana generalne regulacije na teritoriji naše opštine. Planom detaljne regulacije omogućeno je parcelisanje vikend zone u Nadalju, a zatim i da nastavimo sa koracima koji slede ka otuđenju i proširenju ovog prostora. Planom generalne regulacije regulisaćemo neke saobraćajnice, koje do sada, nažalost, nisu bile regulisane ovim dokumentom u našoj opštini. Veoma smo zadovoljni dobijenim sredstvima za ova dva projekta, jer smo to svakako morali uraditi, a zahvaljujući resornom sekretarijatu, rasteretićemo lokalni budžet i sredstva usmeriti u neku drugu važnu oblast, rekao je u izjavi za medije, Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran. 

Postavio: Administrator dana 2021.11.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 38
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen