Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

UZ PRETNJE SMRĆU NAPADNUTA DEVOJKA NA VAŠARIŠTU, NAPADAČ UHAPŠEN!


Preksinoć oko 21.30h na Vašarištu je napadnuta devojka A.L. Na osnovu naših saznanja nju je napao M.J. koji takođe živi na Vašarištu i tokom jučerašnjeg dana, nakon prijave policiji, on je lišen slobode.


Kontaktirali smo Anu koja nam je potvrdila da su naša saznanja tačna. Naime ona se vraćala kući i po njenim rečima, napadač je najpre počeo da viče na nju obraćajući joj se rečima: "Hej devojko gde si krenula, stani sačekaj!"

- Uplašila sam se, pa sam požurila, misleći da će otići, međutim kad sam se okrenula bio mi je iza leđa. Tada je počeo da mi preti da će me ubiti i videla sam da je krenuo da podiže jednu ruku u vis. Na moju sreću, u tom trenutku su izašli iz kuće Todor i Julijana Gajić, koji su počeli da viču na napadača, govoreći mu da me ostavi na miru i da odlazi kući, ispričala nam je naša sagovornica i dodala:

- U tom trenutku on se okrenuo, pošao u pravcu svoje kuće a meni se obratio rečima - " Ako ne večeras, ubiću te sutra, nećeš se spasiti". Želim da se zahvalim porodici Gajić, koji su me potom otpratili do kuće. Da nije bilo njih ko zna šta bi se desilo. 

Slučaj je prijavljen policiji i napadač je tokom jučerašnjeg dana lišen slobode. Majka napadnute devojke uputila je reči zahvalnosti policiji koja je odmah po prijavi adekvatno reagovala. Kako saznajemo on je od ranije poznat policiji, imao je psihičke tegobe i bio na lečenju. Ovaj put zadržan je u pritvoru i na osnovu naših saznanja sledi postupak koji podrazumeva veštačenje stručnih lica.

Ana je zamolila da prenesemo njenu zabrinutost, pretrpela je veliki strah i nada se da se slično neće desiti nikome.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.12.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 88
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen