Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zdravstvo

SRBOBRAN.NET U DRUŠTVU 1.000 NAJBOLJE RANGIRANIH U SRBIJI


Naš portal trenutno se nalazi na 994. mestu u Srbiji na top listi sajtova koje rangira najpoznatiji portal za rangiranje - Alexa.com, tako da smo uspeli da na kraju 2021. godine nađemo svoje mesto među 1000 najbolje rangiranih u Srbiji.


Na svetskom nivou na top listi World wide web trenutna pozicija koju zauzima Srbobran.net je među dva miliona najboljih, tačnije nalazimo se na 1.947.823. mestu u svetu.

Ako dodamo ovim podacima i poziciju na ex yu top listi gde se Srbobran.net nalazi na 2.581 mestu svakako možemo da budemo zadovoljni s obzirom na domen našeg interesovanja koji je usko vezan za događaje koji su povezani sa našom lokalnom zajednicom.

U kategoriji regionalno, naša pozicija je još bolja, tako da se nalazimo na 16. mestu.

Takođe naša Facebook stranica je od svih koje su u tesnoj vezi sa Srbobranom sa daleko najvećim brojem pratilaca. Prešli smo cifru od 7.000 profila koji nas prate i taj broj se svakodnevno uvećava.

Ispred nas je 2022. godina. Naš portal obeležava značajan jubilej - 15 godina postojanja i svi predhodni podaci su dokaz da smo zasluženo opstali na izuzetno velikom i konkurentnom internet tržištu.

Ništa od toga ne bi bilo moguće da nije vaše podrške i mreže posetilaca i saradnika koja je izrasla u jednu veliku zajednicu koja Srbobran.net svakodnevno doživljava kao relevantan faktor informanja i medij kome može da se veruje.

Hvala vam! 

Postavio: Administrator dana 2021.12.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 38
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen