Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3555/srbobran-net-u-drutvu-1-000-najbolje-rangiranih-u-srbiji/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRBOBRAN.NET U DRUŠTVU 1.000 NAJBOLJE RANGIRANIH U SRBIJI


Naš portal trenutno se nalazi na 994. mestu u Srbiji na top listi sajtova koje rangira najpoznatiji portal za rangiranje - Alexa.com, tako da smo uspeli da na kraju 2021. godine nađemo svoje mesto među 1000 najbolje rangiranih u Srbiji.


Na svetskom nivou na top listi World wide web trenutna pozicija koju zauzima Srbobran.net je među dva miliona najboljih, tačnije nalazimo se na 1.947.823. mestu u svetu.

Ako dodamo ovim podacima i poziciju na ex yu top listi gde se Srbobran.net nalazi na 2.581 mestu svakako možemo da budemo zadovoljni s obzirom na domen našeg interesovanja koji je usko vezan za događaje koji su povezani sa našom lokalnom zajednicom.

U kategoriji regionalno, naša pozicija je još bolja, tako da se nalazimo na 16. mestu.

Takođe naša Facebook stranica je od svih koje su u tesnoj vezi sa Srbobranom sa daleko najvećim brojem pratilaca. Prešli smo cifru od 7.000 profila koji nas prate i taj broj se svakodnevno uvećava.

Ispred nas je 2022. godina. Naš portal obeležava značajan jubilej - 15 godina postojanja i svi predhodni podaci su dokaz da smo zasluženo opstali na izuzetno velikom i konkurentnom internet tržištu.

Ništa od toga ne bi bilo moguće da nije vaše podrške i mreže posetilaca i saradnika koja je izrasla u jednu veliku zajednicu koja Srbobran.net svakodnevno doživljava kao relevantan faktor informanja i medij kome može da se veruje.

Hvala vam!
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign