Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

RUKA SPASA ZA NAĐU!


Članice Udruženja građana "Ruka spasa" danas su na Trgu slobode izašle, postavile dve tezge i ponudile građanima svoje rukotvorine. Sav novac koji su prikupile prodajom uplatile su na namenski račun za potrebe lečenja osmogodišnje devojčice Nađe Bokan


Bilo je potrebno samo dva sata da vredne i humane žene rasprodaju sve što su pripremile za ovu priliku, a to su pletene zimske kape i šalovi, božićni ježevi, ukrasne sveće, a bilo je tu i različitih ukrasa za novogodišnju jelku koje su ručno pravile.

Sakupljeno je 16.500 dinara, a svi koji žele da pomognu lečenje Nađe Bokan to mogu da učine slanjem sms poruke 1161 na 3030 ili ubacivanjem novca u neku od kutija koje se nalaze na različitim lokacijama u javnim objektima širom Srbobrana.

- Mi već tradicionalno obeležavamo dolazak zime na ovaj način, s tom razlikom što je po prvi put ovo prodaja naših proizvodia. Nakon dve godine po prvi put sakupljamo novac i formirali smo cene. Naravno one nisu visoke, a naša želja je prevashodno da pomognemo maloj Nađi. Prezadovoljna sam odzivom građana, mada Srbobranci su odavno poznati po humanosti, rekla je Savka Lazić, predsednica Udruženja „Ruka spasa“.

  

Postavio: Administrator dana 2021.12.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 36
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen