Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3560/ruka-spasa-za-nau/

Verzija za tampu / To ScreenviewRUKA SPASA ZA NAĐU!


Članice Udruženja građana "Ruka spasa" danas su na Trgu slobode izašle, postavile dve tezge i ponudile građanima svoje rukotvorine. Sav novac koji su prikupile prodajom uplatile su na namenski račun za potrebe lečenja osmogodišnje devojčice Nađe Bokan


Bilo je potrebno samo dva sata da vredne i humane žene rasprodaju sve što su pripremile za ovu priliku, a to su pletene zimske kape i šalovi, božićni ježevi, ukrasne sveće, a bilo je tu i različitih ukrasa za novogodišnju jelku koje su ručno pravile.

Sakupljeno je 16.500 dinara, a svi koji žele da pomognu lečenje Nađe Bokan to mogu da učine slanjem sms poruke 1161 na 3030 ili ubacivanjem novca u neku od kutija koje se nalaze na različitim lokacijama u javnim objektima širom Srbobrana.

- Mi već tradicionalno obeležavamo dolazak zime na ovaj način, s tom razlikom što je po prvi put ovo prodaja naših proizvodia. Nakon dve godine po prvi put sakupljamo novac i formirali smo cene. Naravno one nisu visoke, a naša želja je prevashodno da pomognemo maloj Nađi. Prezadovoljna sam odzivom građana, mada Srbobranci su odavno poznati po humanosti, rekla je Savka Lazić, predsednica Udruženja „Ruka spasa“.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign