Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3562/turinci-dobili-sertifikat-najbolje-iz-vojvodine/

Verzija za tampu / To ScreenviewTURINCI DOBILI SERTIFIKAT - NAJBOLJE IZ VOJVODINE!


TURINSKA KOBASICIJADA našla se među 18 odabranih koji su dobili oznaku "Najbolje iz Vojvodine". Svečanost uručenja sertifikata bila je juče u Vladi Vojvodine.


Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

„Priznanje će za sve dobitnike biti nov motiv da u svojim delatnostima ostvaruju još bolje rezultate i na taj način daju dodatni doprinos razvoju naše privrede“, izjavio je Mirović i izrazio zadovoljstvo zbog ponovnog uspostavljanja oznake kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“ na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a uz podršku Turističke organizacije Vojvodine i DOO “Jugoinspekt-Novi Sad”.

On je istakao da privreda Srbije i AP Vojvodine u izazovnim vremenima beleži ohrabrujuće ekonomske parametre.

S obzirom na to da su ovom prilikom uručeni sertifikati i za više turističko-privrednih manifestacija, programa i usluga, Mirović je ukazao na rast koji je ostvaren u oblasti turizma, što potvrđuje podatak da je Vojvodinu u prva tri kvartala ove godine posetilo 55 odsto više turista nego u istom periodu prošle godine.

Događaju je prisustvovao i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, a sertifikat je u ime Kobasicijade primio sekretar Udruženja Kobasicijada", Željko Popić.

- Ovo je veliko priznanje i mislim da još uvek mnogi nisu svesni koliko je ovo značajno za našu manifestaciju. Na nama je sada da opravdamo kvalitet, ali i da maksimalnno iskoristimo ovu potvrdu uspešnog višedesenijskog rada. Ovo je ujedno nagrada svima koji su na bilo koji način doprineli da Kobasicijada u Turiji traje preko 30 godina i proslavi naše selo, opštinu, Vojvodinu, ali i Srbiju kako u regionu, tako i širom sveta, rekao je nakon što je u svoje ruke primio sertifikat, Željko Popić.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign