Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SREĆNI SMO KADA MOŽEMO DA POMOGNEMO!


Izjavio je Neško Čestić, predsednik opštine nakon potpisivanja ugovora, sa 14 porodica sa izbegličkim statusom, o kupovini kuća i trajnom rešavanju njihovog problema stanovanja.


Potpisivanje ugovora počelo je u ponedeljak, a završeno je danas. Za svaku kuću izdvojeno je po 9.500 evra, a svaka porodica dobila je dodatnih 1.500 evra za kupovinu nameštaja, ili potrebnog građevinskog materijala za renoviranje objekta.

Svih četrnaest porodica svoje stambeno pitanje rešili su na osnovu konkursa koji je raspisala Opština Srbobran za dodelu seoskih kuća.

- Srećni smo kada možemo pomoći bilo kojoj kategoriji stanovništva. Naša lokalna samouprava uključila se u ovaj projekat i sve je pošteno podeljeno, a nadam se da ćemo u budućem periodu i sami imati sredstava da pomažemo najtežim kategorijama stanovništva, koji su stradali u ratovima. Posebno sam srećan i lično me dotiče kada sam u prilici da bilo čime doprinesem da se podrže ovi ljudi, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine Čestić, poželeo im sreću i čestitao svim članovima zbrinutih porodica useljenje u nove domove.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.10.18   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 45
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen