Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/358/sreni-smo-kada-moemo-da-pomognemo/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewSRE─ćNI SMO KADA MO┼ŻEMO DA POMOGNEMO!


Izjavio je Neško ─îesti─ç, predsednik opštine nakon potpisivanja ugovora, sa 14 porodica sa izbegli─Źkim statusom, o kupovini ku─ça i trajnom rešavanju njihovog problema stanovanja.


Potpisivanje ugovora po─Źelo je u ponedeljak, a završeno je danas. Za svaku ku─çu izdvojeno je po 9.500 evra, a svaka porodica dobila je dodatnih 1.500 evra za kupovinu nameštaja, ili potrebnog gra─Ĺevinskog materijala za renoviranje objekta.

Svih ─Źetrnaest porodica svoje stambeno pitanje rešili su na osnovu konkursa koji je raspisala Opština Srbobran za dodelu seoskih ku─ça.

- Sre─çni smo kada mo┼żemo pomo─çi bilo kojoj kategoriji stanovništva. Naša lokalna samouprava uklju─Źila se u ovaj projekat i sve je pošteno podeljeno, a nadam se da ─çemo u budu─çem periodu i sami imati sredstava da poma┼żemo najte┼żim kategorijama stanovništva, koji su stradali u ratovima. Posebno sam sre─çan i li─Źno me doti─Źe kada sam u prilici da bilo ─Źime doprinesem da se podr┼że ovi ljudi, rekao je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine ─îesti─ç, po┼żeleo im sre─çu i ─Źestitao svim ─Źlanovima zbrinutih porodica useljenje u nove domove.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign