Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zdravstvo

PLAVI KRUG U AKCIJI!


Od danas 24. januara, do subote, 29. januara, "Plavi krug" organizuje akciju preventivnih besplatnih pregleda nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska.


Svi građani koji posete Apoteku Doma zdravlja ovih dana od 10.00 do 12.00h mogu da čuju niz saveta kako na najbolji način smanjiti rizike i mogućnosti za obolevanje od dijabetesa, kako se hraniti i koliko fizički biti aktivan.

Svi koji to žele mogu da izmere nivo šećera u krvi i krvni pritisak.

Usluge će se u Apoteci vršiti od ponedeljka do petka, a u subotu u prostorijama "Plavvog kruga", u ulici Sonje Marinković 18a, i to od 08.00 do 12.00 časova.

- Da bi stekli što bolju sliku o stanju zdravlja, odlučili smo da sve teško pokretne dijabetičare koji nam se jave, ali i druge građane, obiđemo u njihovim kućama, pregledamo ih i razgovaramo sa njima. Ovo je važno zbog činjenice da epidemiološka situacija izaziva otežan pristup zdravstvenim ustanovama i hronični bolesnici imaju manje prilika da se redovno kontrolišu i leče. Želimo da na ovaj način pomognemo i našim kolegama zdravstvenim radnicima koji rade u tim otežanim uslovima i pregledamo jedan broj pacijenata u odnosu na ono čime se bavi 'Plavi krug'. Pozivam građane da nam se jave i zakažu našu posetu, jer je veoma važno da na vreme otkrijemo eventualne promene u vezi sa dijabetesom, na vreme krenemo sa terapijama i tako obezbedimo uspešno lečenje, poručio je dr Gazepov. 

Postavio: Administrator dana 2022.01.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen