Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3609/srbobran-net-obara-sopstvene-rekorde/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewSRBOBRAN.NET OBARA SOPSTVENE REKORDE


Poslednje rangiranje koje je sproveo najpoznatiji svetski pretra┼żiva─Ź za rangiranje sajtova, Alexa.com još jednom je potvrdilo da je Srbobran.net portal koji svojim uticajem privla─Źi pa┼żnju i ─Źija publika i dalje raste.


Na osnovu podataka koji su dostupni javnosti, Alexa.com rangirao je Srbobran.net na 1.506.102. mesto u svetskim okvirima na takozvanom World Wide Web-u.

Trenutno u Srbiji naš portal rangiran je me─Ĺu prvih hiljadu sajtova i to na poziciju 849.

Na Ex Yu podru─Źju Srbobran.net zauzima ništa manje zna─Źajno 2100. mesto, dok je u kategoriji regionalnih sajtova u Srbiji na odli─Źnom 10. mestu. Ispred nas na ovoj Top listi su samo dva sajta iz Beograda, dva suboti─Źka, dva niška, dva novosadska portala i jedan portal sa podru─Źja Pan─Źeva.

Ovaj rezultat pokazuje ispravnost svega što radimo i daje nam za pravo da nastavimo da radimo u istom pravcu. Veliku zahvalnost dugujemo svim saradnicima koji doprinose da naš portal bude ovako visoko pozicioniran iako se iskljulivo bavimo lokalnim temama jedne male sredine, a pre svega Vama,, našim posetiocima koji nam dajete svih ovih godina podršku i svojim prisustvom dajete putokaz kuda dalje, ali i ukazujete na greške koje treba da u budu─çnosti ispravimo. Još jednom hvala Vam i ponosni smo na Vas. Idemo dalje...

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign