Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3610/rekonstruisana-politova-ulica/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewREKONSTRUISANA POLITOVA ULICA


Putari koji su zadu┼żeni za odr┼żavanje puteve u našoj opštini danas su završili rekonstreuisanje puta u Politovoj ulici. Puz je kompletno presvi─Źen novim asfaltom.


Po završetku radova u Politovoj ulici, radnici koji izvode radove na rekonstrukciji puteva u našoj opštini, krenuli su dalje da rade. Kako saznajemo, na redu je krpljenje udarnih rupa, kojih da budemo pošteni, nakon ovih zimskih meseci nije malo.

- Radimo doma─çinski, va┼żno je da osim novih projekata koje smo zapo─Źeli i koje planiramo, odr┼żavamo i ovo što imamo kako bi gra─Ĺanima maksimalno izašli u susret, rekao nam je predsednik opštine Radivoj Debelja─Źki i dodao:

- Podjednako vodimo ra─Źuna o infrastrukturi u sva tri naseljena mesta naše opštine i tu nema razlike. Gledamo da ravnomerno rasporedimo sredstva i iza─Ĺemo u susret svim gra─Ĺanima Srbobrana, Turije i Nadalja. U toku slede─çe nedelje o─Źekujemo po─Źetak radova na rekonstrukciji ulica u Turiji, a odmah nakon toga i rekonstrukciju ali i izgradnju novih ulica u Nadalju, koje na┼żalost dugi niz godina nisu bile asfaltirane.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign