Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

HOTEL ELAN DOBIO NOVOG VLASNIKA!


Ovaj put nije prvoaprilska šala. Podsetićemo, pre dve godine objavili smo na našem portalu kao šalu 01.aprila 2019. godine da je hotel Elan u rukama novog investitora. MnoGi su se tada obradovali i nisu shvatili da se radi o šali. Ovaj put stvar je ozbiljna. Objekat nekadašnjeg hotela zaista je dobio novog vlasnika. Od opštine kupila ga je kompanija "Rotor" iz Novog Sada.


U kabinetu predsednika opštine danas je održana konferencija za medije na kojoj je saopšteno da je opština prodala objekat nekadašnjeg hotela Elan i da je novi vlasnik kompanija "Rotor" iz Novog Sada. Ugovor vredan 23.517.417, 59 dinara potpisali su predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački i Radomir Lojaničić gen. direktor "Rotor doo". Oni su se danas i obratili medijima.

Tri plus jedna godina je rok da se objekat dovede u namenu, a kako smo čuli od novog vlasnika, imaju ozbiljne planove sa objektom i njegova namena se neće menjati, ali će značajna sredstva biti uložena i u prateće objekte. Želja investitora je da se maksimalno iskoriste prirodni potencijali, tako da je planirano bušenje bunara termalne vode, izgradnja zatvorenog i otvorenih bazena, kao i šetališta duž obale kanala. Korist od ove investicije imaće kompletno stanovništvo naše opštine, a očekivanja lokalne samouprave i investitra je da će ovaj projekat pokrenuti niz drugih i da je ovo jedan od ozbiljnih zamajaca razvoja naše sredine.

S.N.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2022.02.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 82
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen