Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

PRIKUPLJA SE HUMANITARNA POMOĆ!


Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Srbobrana priključila se humanitarnoj akciji Ukrajinskog kulturnog centra u Novom Sadu povodom prikupljanja pomoći izbeglicama iz ratom zahvaćene Ukrajine.


Prikupljaju se ODEĆA I HRANA ZA BEBE, KAO I PELENE; jako su potrebni i ĆEBAD i ZIMSKE JAKNE, peškiri kao i obuća i odeća za sve uzraste, SREDSTVA ZA LIČNU HIGIJENU (kupke, sapuni, šaponi, higijenski ulošci za žene, paste za zube, četkice, wc papir), KONZERVIRANA HRANA- sve što je trajnijeg roka trajanja, upakovano u kese, konzerve, kutije- konzervirana gotova jela, riba u limenci, slatkiši, grickalice, čajevi, ulje, brašno, šećer, so i sl.

Pozivamo sve kolege, učenike, roditelje i sve naše sugrađane da se priključe ovoj akciji. Prikupljena sredstva slaće se jednom nedeljno u UKC, a akcija traje dok bude bilo potrebe.

Hvala svima u ime ljudi kojima je pomoć potrebna, Ukrajinskog kulturnog centra i Tima za socijalnu zaštitu OŠ „Vuk Karadžić“.

Kontakt telefon UKC:  069 44 34 010, možete ih kontaktirati za sve informacije i dodatnu podršku, poručili su iz OŠ "Vuk Karadžić" 

Postavio: Administrator dana 2022.03.02   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen