Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

ONA JE PRVAK SRBIJE, A ONI IDU NA DRŽAVNO PRVENSTVO!


Dva velika sportska uspeha postigli su učenici OŠ "Vuk Karadžić". Prvi pripada sjajnoj Leni koja je osvojila prvo mesto u plivanju na državnom takmičenju, a drugi mladim košarkašicama koje su braneći boje svoje škole osvojile plasman na republičko takmičenje.


PLIVANJE

Lena Jokić učenica 2 - 2 odeljenja OŠ "Vuk Karadžić" iz Srbobrana, na Republičkom takmičenju u plivanju, u organizaciji Saveza za školski sport Srbije, ostvarila je izuzetan rezultat. U disciplini 50m slobodnim stilom zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju. Članica je plivačkog kluba Bečej, a osvajanje najsjajnijih medalja uobičajena stvar. Takmičenje je održano 28.02.2022. u Kragujevcu.

KOŠARKA

Posle uspeha na Okružnom (24.09.2021.Novi Sad) i izborenog plasmana na Međuokružno takmičenje (03.03.2022.Senta), učenice OŠ"Vuk Karadžić" iz Srbobrana ostvarile su plasman i na Republičko takmičenje u košarci. Klupske uspehe ŽKK Srbobran nastavile su da nižu ali ovoga puta u dresu svoje škole. Košarkašice: Staša Stanaćev, Helena Komlenac, Ivana Šijačić, Anđela Stevanović, Una Stojaković, Ivana Grozdanić, Ana Marija Sep, Jana Rnić i Sara Babić.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2022.03.02   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 88
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen