Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3626/ona-je-prvak-srbijea-oni-idu-na-dravno-prvenstvo/

Verzija za tampu / To ScreenviewONA JE PRVAK SRBIJE, A ONI IDU NA DRŽAVNO PRVENSTVO!


Dva velika sportska uspeha postigli su učenici OŠ "Vuk Karadžić". Prvi pripada sjajnoj Leni koja je osvojila prvo mesto u plivanju na državnom takmičenju, a drugi mladim košarkašicama koje su braneći boje svoje škole osvojile plasman na republičko takmičenje.


PLIVANJE

Lena Jokić učenica 2 - 2 odeljenja OŠ "Vuk Karadžić" iz Srbobrana, na Republičkom takmičenju u plivanju, u organizaciji Saveza za školski sport Srbije, ostvarila je izuzetan rezultat. U disciplini 50m slobodnim stilom zauzela je prvo mesto i osvojila zlatnu medalju. Članica je plivačkog kluba Bečej, a osvajanje najsjajnijih medalja uobičajena stvar. Takmičenje je održano 28.02.2022. u Kragujevcu.

KOŠARKA

Posle uspeha na Okružnom (24.09.2021.Novi Sad) i izborenog plasmana na Međuokružno takmičenje (03.03.2022.Senta), učenice OŠ"Vuk Karadžić" iz Srbobrana ostvarile su plasman i na Republičko takmičenje u košarci. Klupske uspehe ŽKK Srbobran nastavile su da nižu ali ovoga puta u dresu svoje škole. Košarkašice: Staša Stanaćev, Helena Komlenac, Ivana Šijačić, Anđela Stevanović, Una Stojaković, Ivana Grozdanić, Ana Marija Sep, Jana Rnić i Sara Babić.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign