Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

UKINUTE SVE MERE, OSTALE SAMO PREPORUKE


Opštinski štab za vanredne situacije emitovao je saopštenje - naredbu nakon današnje telefonske sednice koja je održana, a na kojoj su ukinute sve predhodne važeće naredbe u vezi sa sprečavanjem pandemije Covid 19. Naredbu objavljujemo u celosti:


REPUBLIKA SRBIJA
AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA
OPŠTINA SRBOBRAN
Opštinski štab za vanredne situacije
Broj:82-1-19/2021/22-I
Dana: 14.03.2022. godine
Srbobran, Trg Slobode 2


Na osnovu člana 43. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Službeni glasnik RS“ broj 87/2018), Člana 9. Odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine Srbobran („Službeni list opštine Srbobran“ br. 6/2011), na osnovu Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID 19 (“Sl. Glasnik RS” 33/2022-3), Naredbe o prestanku važenja Naredbe o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti COVID-19 (“Sl. Glasnik RS” 33/2022-34) i Naredbe o prestanku važenja Naredbe o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom (“Sl. Glasnik RS” 33/2022-34) - Štab za vanredne situacije opštine Srbobran u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID 19, na telefonskoj sednici održanoj dana 14.03.2022. godine donosi sledeću:

N A R E D B U
1. Ovom naredbom prestaju da važe sve naredbe koje je Štab za vanredne situacije opštine Srbobran doneo o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti COVID-19.

2. Ovom naredbom prestaju da važe sve naredbe koje je Štab za vanredne situacije opštine Srbobran doneo o zabrani okupljanja u na javnim mestima u zatvorenom i otvorenom prostoru.

3. Nošenje maski u zatvorenom prostoru je preporuka, a ne obaveza.

4. Lica kod kojih je testiranjem utvrđeno prisustvo virusa SARS-CoV-2, upućuju se u kućnu izolaciju sa zdravstvenim nadzorom na akutno respiratorno oboljenje izazvano virusom SARS-CoV-2 u trajanju od sedam dana, a izolacija se prekida bez testiranja.


Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona : Tatjana Simin 062/815-48-47
Komandant opštinskog štaba
Radivoj Debeljački 

Postavio: Administrator dana 2022.03.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 29
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen