Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3648/polaganjem-cvea-na-spomenik-obeleen-dan-seanja-na-rtve-nato-bombardovanja/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewPOLAGANJEM CVE─ćA NA SPOMENIK OBELE┼ŻEN DAN SE─ćANJA NA ┼ŻRTVE NATO BOMBARDOVANJA


Pre 23 godine na današnji dan po─Źela je agresija Nato snaga na Saveznu republiku Jugoslaviju i trajala je 78 dana. Tim povodom u znak se─çanja na ┼żrtve danas su polo┼żni venci na spomenik stradalima tokom devedesetih godina u ratovima na teritoriji bivše Jugoslavije.


U ime Udru┼żenja ratnih vojnih invalida opštine Srbobran prisutnim delegacijama i gra─Ĺanima se zahvalio Goran Mijoni─ç, predsednik Udru┼żenja URVI Srbobran uz o─Źekivanje da ─çemo nastaviti da negujemo se─çanje na stradale za slobodu, a u ime lokalne samouprave Milica Zari─ç, zamenica predsednika opštine Srbobran podsetila je na doga─Ĺaje iz marta 1999. godine kao i sve ono što je agresija Nato snaga na našu zemlju ostavila iza sebe, uklju─Źuju─çi stradale i uništene infrastrukturne objekte.

Vence su polo┼żile delegacije Opštinske uprave Srbobran, Vojske Srbije, MUP-a Srbije, URVI Srbobran, Hrabri borci (veterani)Srbobran, SUBNOR Srbobran, OO Ravnogorski pokret Srbobran, URVI Novi Sad, Sombor, Od┼żaci, Novi Kne┼żevac, ┼Żabalj, kao i Srpska napredna stranka, Socijalisti─Źka partija Srbije, POKS Srbobran i Srpska Radikalna stranka.

Fotografije sa polaganja venaca mo┼żete videti u našoj galeriji OVDE

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign