Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3657/optina-obezbedila-novo-vozilo-za-puradost/

Verzija za tampu / To ScreenviewOPŠTINA OBEZBEDILA NOVO VOZILO ZA PU "RADOST"


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački danas je uručio ključeve novog automobila direktorki PU "Radost", Biljani Bajić. Vozilo je neophodno kako bi se delatnost ustanove koja ima u svom sastavu devet vrtića za predškolsku decu obavljala nesmetano i blagovremeno. Uskoro vozilo dobija i Centar za socijalni rad, saznali smo danas.


Ovo je nastavak izuzetno dobre saradnje između opštine i Predškolske ustanove "Radost" ocenio je ovaj potez Debeljački i dodao:

- Nakon rekonstrukcije svih vrtića izdvojili smo sredstva i poklanjamo vozilo ovoj ustanovi. Na ovaj način rešen je višegodišnji problem nedostatka automobila kako bi prevoz u okviru ustanove, svega što je neophodno, bio što efikasniji. Devet vrtića nije malo i na ovaj način ostvarujemo bržu komunikaciju i prevoz između objekata, Nastavićemo da ulažemo u "Radost", oni to svakako zaslužuju. Stalo nam je kako da deca imaju što bolje uslove u objektima gde borave, tako i da obezbedimo što bolje uslove za rad zaposlenih.

Predsednik opštine obavestio je novinare da će u narednih nekoliko dana biće obezbeđeno još jedno vozilo koje će biti dato na korišćenje Centru za socijalni rad. Po njegovim rečima ovakva vrsta saradnje opštine sa lokalnim institucijama i ustanovama je neophodna kako bi se obezbedilo što bolje funkcionisanje svim, kako je rekao, direktnim i indirektnim korisnicima opštinskog budžeta i kako bi usuga koju pružaju našim građanima bila kvalitetna i pravovremena.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign