Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

DONIRAJTE ZA ZELENU UČIONICU!


Učenici odeljenja VIII-2, OŠ „Vuk Karadžić“ u Srbobranu, su odlučili da na kraju svog osmogodišnjeg školovanja opreme jedan kutak u školi koji će korisiti nove generacije učenika. Potrebna im je naša pomoć.


Predvođeni odeljenskim starešinom Natašom Mrkšić, učenici ovog odeljenja, uz podršku tima škole koji čine direktorka Ružica Milić, učiteljica Snežana Džambas i školski psiholog Violeta Pivnički, krenuli su u akciju uređenja atirjuma škole koji žele da ostave kao legat budućim generacijama OŠ "Vuk Karadžić".

Ideja koja je rođena tokom pandemije sadrži u sebi plemenitu nameru da ovo bude kutak u kome će se kvalitetno provoditi vreme i koja će uticati na ekološku svest budućih osnovaca. Zelena učionica svavako zaslužuje našu podršku. Učenici žele da u zelenoj učionici zasade lekovito bilje (ruzmarin, neven, kamilica, žalfija) i naprave klupe kako bi tu mogli da se druže, slušaju muziku i održavaju časove kada im vremenske prilike dozvole. Učionicu će takođe obogatiti saksijama, ukrasnim jastučićima, drvenim klupama i osvetljenjem. Lekovito bilje će brati, sušiti i koristiti za pripremu čaja u školskoj kuhinji, kao i za pripremu krema sa lekovitim biljem.  

Potrebna im je finansijska podrška, a ovo je prilika da pokažemo kako se ne zalažemo samo deklarativno za očuvanje životne sredine, za bolji i smisleniji život dece, kao i da pokažemo spremnost da istinski podržimo dobre ideje.

Kompletna informacija o projektu, kako da donirate i budete podrška ovim kreativnim mladim ljudima je na sajtu donacije.rs, a njihova stranica je OVDE.

  

Postavio: Administrator dana 2022.04.02   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen