Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

ODRŽAN PRVI BOOTCAMP FESTIVALA - SRBIJA U RITMU EVROPE


Zahvaljujući nastupu naših prošlogodišnjih predstavnika na ovom festivalu i njihovoj pobedi Srbobran je sada domaćin deci iz cele Srbije koja će se takmičiti u pevanju i predstavljati mesta iz kojih dolaze kao i ambasade evropskih zemalja koje prate festival. U predhodna tri dana deca - učesnici vredno su radila na pripremama za spektakl koji sledi.


Svi su došli u Srbobran, a domaćini su bili Dom kulture i Opština Srbobran. Tri dana radili su vredno na pripremama za nastupe na festivalu. Vežbalo se pevanje u Pozorištancu, dok su u maloj sali Centra za sport i turizam koreografije uvežbavali plesači.

Danas je održana prva generalna proba, a evo šta nam je rekao Muzički direktor festivala Miloš Marković, a na video zapisu možete da vidite i neke od učesnika, odnosno delove njihovih probnih nastupa:

Atmosfera na generalnoj probi je bila festivalska, sve je prštalo od uzavredlih emocija i dobrog raspoloženja. Tri dana napornog rada se isplatilo, a decu očekuju pre festivala još dva ovakva bootcampa u Srbobranu.

- Potrudili smo se da budemo dobri domaćini i da organizatorima, kao i učesnicima pružimo gostoprimstvo kakvo zaslužuju svi gosti koji dolaze u Srbobran. Ovaj festival je lepa prilika da promovišemo našu opštinu i da se pokažemo u najboljem svetlu, zato nam je stalo da se svi osećaju prijatno dok su kod nas i da iz Srbobrana odu sa pozitivnim utiscima i da se rado vraćaju, kazala je za naš portal Sonja Stojnović, direktorka Doma kulture.

  

Postavio: Administrator dana 2022.04.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 43
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen