Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3675/odran-prvi-bootcamp-festivala-srbija-u-ritmu-evrope/

Verzija za tampu / To ScreenviewODRŽAN PRVI BOOTCAMP FESTIVALA - SRBIJA U RITMU EVROPE


Zahvaljujući nastupu naših prošlogodišnjih predstavnika na ovom festivalu i njihovoj pobedi Srbobran je sada domaćin deci iz cele Srbije koja će se takmičiti u pevanju i predstavljati mesta iz kojih dolaze kao i ambasade evropskih zemalja koje prate festival. U predhodna tri dana deca - učesnici vredno su radila na pripremama za spektakl koji sledi.


Svi su došli u Srbobran, a domaćini su bili Dom kulture i Opština Srbobran. Tri dana radili su vredno na pripremama za nastupe na festivalu. Vežbalo se pevanje u Pozorištancu, dok su u maloj sali Centra za sport i turizam koreografije uvežbavali plesači.

Danas je održana prva generalna proba, a evo šta nam je rekao Muzički direktor festivala Miloš Marković, a na video zapisu možete da vidite i neke od učesnika, odnosno delove njihovih probnih nastupa:

Atmosfera na generalnoj probi je bila festivalska, sve je prštalo od uzavredlih emocija i dobrog raspoloženja. Tri dana napornog rada se isplatilo, a decu očekuju pre festivala još dva ovakva bootcampa u Srbobranu.

- Potrudili smo se da budemo dobri domaćini i da organizatorima, kao i učesnicima pružimo gostoprimstvo kakvo zaslužuju svi gosti koji dolaze u Srbobran. Ovaj festival je lepa prilika da promovišemo našu opštinu i da se pokažemo u najboljem svetlu, zato nam je stalo da se svi osećaju prijatno dok su kod nas i da iz Srbobrana odu sa pozitivnim utiscima i da se rado vraćaju, kazala je za naš portal Sonja Stojnović, direktorka Doma kulture.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign