Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

NAKON SUDARA ŽENA ZAVRŠILA U BOLNICI!


Oko 14.00h na uglu ulica Svetog Save i Karađorđeve došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena žena koja je vozila bicikl. Nakon ukazane prve pomoći, ona je medicinski zbrinuta, a policija utvrđuje kako je došlo do sudara.


Na nju je naleteo Pežo 508, somborskih registracija koji se kretao ulicom Svetog Save iz pravca Subotice i bio u skretanju u Karađorđevu ulicu u pravcu Bečeja.

Sudar se dogodio praktično u raskrsnici, s' tim što je neizvesno odakle je išla žena sa biciklom. Na osnovu onoga što smo čuli na licu mesta po svemu sudeći da je i ona išla iz istog pravca, ali da je sa trotoara izašla na put biciklom i iznenada se našla ispred automobila koji je udario u nju. Ipak, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da se sve upravo ovako desilo. 

- Ne znam uopšte odakle je žena došla. Ona se samo odjednom stvorila ispred mene. Sreća je da nisam vozio brzo i nadam se da će biti sve u redu sa ženom, rekao je za naš portal, vidno potresen vozač Pežoa, koji je učesnik u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Ova raskrsnica pokrivena je kamerama, tako da će verovatno na taj način policija moći tačno da utvrdi kako je došlo do ovog sudara.

Razgovarali smo sa ljudima koji su sedeli u baštama okolnih lokala, ali niko sa sigurnošću nije mogao da kaže šta se tačno desilo.

- Samo sam odjednom čuo da je nešto lupilo i kad sam pogledao video sam da žena leži na putu pored bicikla. Šta se desilo ne mogu sa sigurnošću da kažem, rekao je za naš portal jedan od gostiju lokala koji se nalazi preko puta pošte.

Upozorenje svim vozačima da se pridržavaju saobraćajnih propisa i budu oprezni dok su u saobraćaju. Ovo upozorenje posebno važi za pešake, vozače bicikla i motocikla  jer oni su ujedno i najranjiviji učesnici u saobraćaju.

  

Postavio: Administrator dana 2022.04.26

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 69
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen