Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3689/u-nadalju-danas-strana-saobraajna-nezgoda/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewU NADALJU DANAS STRA┼áNA SAOBRA─ćAJNA NEZGODA!


Kako saznajemo teško su povre─Ĺene dve osobe i hitno su hospitalizovane. U automobilu koji je oko 15.00h izleteo sa puta nalazilo se ukupno ─Źetvoro osoba, me─Ĺu kojima i jedna beba, koja na sre─çu nije povre─Ĺena, ─Źulo se na licu mesta.


Voza─Ź automobila na slikama je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo je iz krivine. Ovo je ina─Źe opasna krivina i ovo nije prvi put da se ovakva nezgoda dogodila ovde u Nadalju, ka┼żu meštani Nadalja. 

Nakon izletanja sa puta, automobil marke Wolkswagen najpre je udario u elektri─Źni stub, zatim u drvo, da bi udario u ku─çu. Došlo je do prevrtanja vozila, a na osnovu informacija do kojih je došao Srbobran.net dve putnice su teško povre─Ĺene.

Ukupno troje putnika u vozilu su iz Srbobrana, dok je devojka (16 god.) iz Vrbasa.

Šta se ta─Źno desilo utvrdi─çe policija koja je odmah nakon udesa bila na licu mesta. Oni su, na osnovu naših saznanja pozvali hitnu pomo─ç, koja je intervenisala na licu mesta. Povre─Ĺene putnice u slupanom vozilu su odmah nakon ukazane prve pomo─çi hospitalizovane. Spremno ih je do─Źekao tim de┼żurnih lekara, tako da je sinhronizovanom akcijom policije i medicinskih radnika u─Źinjeno sve kako bi se povre─Ĺeni spasili.

Za volanom automobila nalazio se dvadesetdvogodišnji mladi─ç (B.G.) iz Srbobrana.

Vozite oprezno i poštujte saobra─çajne propise.

S.Š.

Foto: I.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign