Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

UPIS DECE U PREDŠKOLSKU USTANOVU U TOKU!


Obaveštavamo vas da je upis dece od 2 do 6,5 godina u predškolsku ustanovu „Radost“ Srbobran za radnu 2022/2023. godinu počeo 9. maja i trajaće do 23.maja 2022. godine putem usluge eVrtić. Zahtevi za upis se podnose samo za decu koja do sada nisu pohađala našu ustanovu, kaže se u saopđtenju koje smo dobili iz PU "Radost" i dodaje:


Obaveštavamo vas da je upis dece od 2 do 6,5 godina u predškolsku ustanovu „Radost“ Srbobran za radnu 2022/2023. godinu počeo 9. maja i trajaće do 23.maja 2022. godine putem usluge eVrtić. Zahtevi za upis se podnose samo za decu koja do sada nisu pohađala našu ustanovu. S obzirom da svake godine imamo sve više zahteva za celodnevni boravak, od septembra 2022.godine i u Turiji u vrtiću „Pepeljuga“ biće otvoren celodnevni boravak za decu od 3 do 6,5 godina, na osnovu utvrđenih potreba roditelja. Prednost pri upisu u celodnevni boravak imaju deca zaposlenih roditelja.

Podsećamo roditelje dece koja su rođena od 01.03.2016. do 28.02.2017. da su u obavezi da upišu dete u pripremno predškolski program, koji je po zakonu obavezan.

Još jedna novina od septembra jeste novi program predškolskog vaspitanja i obrazovanja „Godine uzleta“. Šta dete uči u novom programu? Da bude samostalno i odgovorno, da se snalazi u različitim situacijama, da bude radoznalo i kreativno, da rešava probleme i donosi odluke, da sarađuje, da stiče znanja iz različitih oblasti, razvija različite vrste pismenosti... Takođe, novi program ističe važnost kvalitetnih odnosa sa odraslima i vršnjacima kroz igru, istraživanje i saradnju i podstiče uključenost roditelja i lokalne zajednice.

I ove godine trudićemo se da sva deca budu primljena u našu ustanovu!

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti na broj telefona 730-161.

Srdačno,

Biljana Bajić, direktor PU“ Radost“ Srbobran 

Postavio: Administrator dana 2022.05.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 32
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen