Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

BOING BOING ODUŠEVIO SRBOBRANSKU PUBLIKU


Dom kulture napravio je odlićan potez i pozorišna publika je sinoć bila više nego zadovoljna. Pred punom salom "Pozorištanca" odigrana je predstava "Boing, boing", a publika je glumačku ekipu koja je došla u Srbobran iz Beograda nagradila velikim aplauzom.


Komedija Marka Kamoletija je hit komedija iz 60-ih godina prošlog veka, a za naše prilike tekst je adaptirala Branislava Ilić.


Komedija situacije govori o Parižaninu koji istovremeno ima tri verenice stjuardese, a koje međusobno ne znaju jedna za drugu. U dobroj organizaciji ovakvog poretka pomažu mu najbolji prijatelj, kućna pomoćnica i naravno, precizan red letenja. Međutim, kako predstava odmiče, postaje jasno da će se ovaj ljubavni zaplet ubrzo rasplesti, stjuardese međusobno upoznati, a kraj doneti emotivno zadovoljstvo svih aktera.

Srbobranska publika uživala je u ovoj veseloj i veoma dinamičnoj predstavi, gromoglasni smeh je odzvanjao salom tokom predstave, a umetnike je na kraju nagradila dugim aplauzom.

Nakon predstave zajedničkom fotografijom ovaj trenutak su ovekovečili učesnici predstave i organizator, članovi kolektiva Doma kulture. (foto: https://www.facebook.com/DomkultureSrbobran/ )

naslovna fotografija: https://teatarnabrdu.rs

  

Postavio: Administrator dana 2022.05.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 7
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen