Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3704/boing-boing-oduevio-srbobransku-publiku/

Verzija za tampu / To ScreenviewBOING BOING ODUŠEVIO SRBOBRANSKU PUBLIKU


Dom kulture napravio je odlićan potez i pozorišna publika je sinoć bila više nego zadovoljna. Pred punom salom "Pozorištanca" odigrana je predstava "Boing, boing", a publika je glumačku ekipu koja je došla u Srbobran iz Beograda nagradila velikim aplauzom.


Komedija Marka Kamoletija je hit komedija iz 60-ih godina prošlog veka, a za naše prilike tekst je adaptirala Branislava Ilić.


Komedija situacije govori o Parižaninu koji istovremeno ima tri verenice stjuardese, a koje međusobno ne znaju jedna za drugu. U dobroj organizaciji ovakvog poretka pomažu mu najbolji prijatelj, kućna pomoćnica i naravno, precizan red letenja. Međutim, kako predstava odmiče, postaje jasno da će se ovaj ljubavni zaplet ubrzo rasplesti, stjuardese međusobno upoznati, a kraj doneti emotivno zadovoljstvo svih aktera.

Srbobranska publika uživala je u ovoj veseloj i veoma dinamičnoj predstavi, gromoglasni smeh je odzvanjao salom tokom predstave, a umetnike je na kraju nagradila dugim aplauzom.

Nakon predstave zajedničkom fotografijom ovaj trenutak su ovekovečili učesnici predstave i organizator, članovi kolektiva Doma kulture. (foto: https://www.facebook.com/DomkultureSrbobran/ )

naslovna fotografija: https://teatarnabrdu.rs

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign