Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

NAJAVLJEN PRVI WOODROCK FESTIVAL U SRBOBRANU!


Moto klub Woodstock iz Srbobrana u saradnji sa RNR Records, Time mashine music tv i The Kid's Room Production organizovaće ove godine prvi Vojvođanski Woodrock festival. Konferencija za medije održana je juče, a predhodno je sklopljen spisak bendova koji će nastupiti na festivalu kao i prateći program. Festival će se održati u Srbobranu, pored hipodroma i trajaće dva dana od 24. do 26. juna. Ulaz za sve posetioce je besplatan, najavljuju organizatori. 


Najavljen još 2020. godine, ali potom odložen zbog pandemije ako sve bude kako treba festival rock bendova biće po prvi put održan krajem juna. Juče je tim povodom u kafeu Green Corner održan najpre sastanak organizacionog odbora, a potom i konferencija za medije na kojoj je sa novinarima razgovarao Predrag Jovanović ispred izdavačke kuće RNR Records koja je jedan od suorganizatora.

U nekoliko minuta on je novinare upoznao sa tim šta su očekivanja organizatora, ali i čemu rock and roll publika može da se nada, zbog čega je ovaj festival značajan kako za Srbobran, tako i za rock and roll scenu u Srbiji...

Za festival je napravljena i himna koju smo prvi put predstavili pre dve godine prilikom najave festivala koji je trebao da bude održan u avgustu 2020. a potom otkazan zbog pandemije.

Kako smo čuli organizacija festivala je u toku, a za sve posetioce koji dolaze sa namerom da ostanu na festivalu u petak, subotu i nedelju, obezbeđen je prostor za kampovanje kako bi mogli da postave šatore.

  

Postavio: Administrator dana 2022.05.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen