Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

SNA┼ŻNA OLUJA SINO─ć PROTUTNJALA SRBOBRANOM


Sino─ç oko 21.00h iz pravca Sombora stigla nam je olujna kiša koja je izazvala nestanak struje, ali i pri─Źinila materijalnu štetu. Vetar je lomio grane, a pojedina stabla drve─ça su pucala pred naletima vetra. Potom je nešto kasnije usledio još jedan manji olujni udar iz pravca Subotice.


Ko se zadesio sino─ç na putu u vreme oluje iz pravca Vrbasa ili Siriga do┼żiveo je nesvakidašnje iskustvo. Vetar ogromne snage koji je duvao iz pravca zapada toliko je podigao prašinu sa zemlje da je vidljivost bila smanjena na minimum, a udari vetra su ozbiljno pretili da prevrnu automobil, zbog ─Źega su voza─Źi svoju vo┼żnju usporavali na dvadesetak kilometara na sat.

 

 

Sa prvim znacima nevremena isklju─Źena je struja tako da je ceo Srbobran bio izvesno vreme u mraku. Kako smo sino─ç objavili na našim Instagram i Facebook stranicama usled kidanja ┼żica došlo je do kratkog spoja na visokonaponskom stubu koji se nalazi na uglu ulica Novosadske i Turinski put.Intervenislai su vatrogasci koji su obezbedili mesto dok radnici Elektrodistribucije nisu intervenisali na licu mesta.

U blizini ┼żutog bunara olujni vetar je srušio zid, a u ulici Petefi Šandor pokidan je visokonaponski elekri─Źni vod, a ošte─çene su I neki stambeni objekti. Po našem saznanju štete ima i u Srbobranskom ataru (posebno na Kipovu).

U ulici Miloša Crnjanskog jedno stablo je bukvalno prese─Źeno na pola, a kako što vidite na fotografijama odleteo je i krov gara┼że u porti rimokatoli─Źke crkve u Srbobranu, a ošte─çeno je nekoliko telefonskih stubova.

  

Postavio: Administrator dana 2022.05.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen