Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3717/vaarite-mirisalo-na-riblji-paprika/

Verzija za tampu / To ScreenviewVAŠARIŠTE MIRISALO NA RIBLJI PAPRIKAŠ!


U organizaciji Ekološkog Udruženja „Šlajs“  iz Srbobrana, uprkos kišici koja je uporno padala, u subotu, na terenu iza stadiona u Šumici je održana manifestacija takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša. Bilo je mnogo dobrog raspoloženja, miris ribe širio se na sve strane, a gurmani i ljubitelji ovog specijaliteta su potvrdili da je kvalitet paprikaša bio na zavidnom nivou.


Stručni žiri imao je težak zadatak da proglasi najbolje. Prvo mesto osvojila je ekipa "Sportski centar Srbobran", njima je pripao šampionski pehar i vaučer u vrednosti od 15.000 dinara za kupovinu u preduzeću "Kamar plus". Drugo mesto osvojila je ekipa "Slobodni momci - Bačka Topola", uz pehar im je dodeljen vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u istom preduzeću, dok je treće mesto pripalo ekipi "Kesić" iz Siriga, pehar i vaučer od 5.000 dinara. Pehar su dobili i najmlađi kuvari iz ekipe "Belić-Ćorić", dok je nagradu za ekipu iz najudaljenig mesta dobio ""Mali Gastronom" iz Kaća.  

Na razglasu je svirala narodna muzika, na sve strane širilo se dobro raspoloženje, a pored kuvanja robljeg paprikaša, bilo je roštiljanja, ćevapa, kobasica i drugih đakonija.

 

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign