Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zakupljen prostor

ŠLJIVIĆ PREVOZ - PRAVI IZBOR ZA SVAKODNEVNO PUTOVANJE!


Transportno preduzeće Šljivić prevoz deo je kompanije Šljivić doo iz Kule koja se čitavu deceniju uspešno bavi prevozom putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju.


 

 

Udobno i bezbedno do Novog Sada

Autobusi Šljivić prevoza redovno saobraćaju na relaciji Kruščić - Ruski Krstur - Kula - Srbobran - Sirig - Novi Sad i nazad, pružajući vam ugodno putovanje po pristupačnim cenama. Autobusi saobraćaju svakog radnog dana, kao i vikendom, po utvrđenom redu vožnje, na kome je Srbobran redovna stanica.

Ukoliko iz Srbobrana putujete do Siriga ili Novog Sada, radnim danima i subotom autobus sa stanice polazi 05:48 časova, sledeći termin za polazak je u 10:31 i to samo radnim danima. Za studente koji se posle vikenda vraćaju u Novi Sad idealna je linija koja saobraća samo nedeljom, a iz Srbobrana polazi u 20:46 časova.

Autobus iz Novog Sada radnim danima i subotom polazi u 15:15, a u Srbobran stiže u 15:53, kada nastavlja dalje prema Kuli, Ruskom Krsturu i Kruščiću. Samo radnim danima autobus iz Novog Sada kreće u 13:20 i stiže u Srbobran u 13:55, a linija koja saobraća samo nedeljom iz Novog Sada polazi u 22:00 i stiže u Srbobran u 22:38 časova.

Cene karata

Prema aktuelnom cenovniku, koji važi od 8. maja 2022. godine, cene karata su sledeće:

  • Srbobran – Sivac – 350 RSD
  • Srbobran – Kruščić – 350 RSD
  • Srbobran – Crvenka – 300 RSD
  • Srbobran – Ruski Krstur – 300 RSD
  • Srbobran – Kula – 250 RSD
  • Srbobran – Sirig – 160 RSD
  • Srbobran – Novi Sad – 240 RSD

Cena povratne karte prema aktuelnom cenovniku od Srbobrana do Novog Sada iznosi 380 dinara. Mesečna karta od Srbobrana do Novog Sada iznosi 6.500 dinara, mesečna karta u samo jednom pravcu je 3.250 dinara, a karta od 10 vožnji iznosi 1.900 dinara.

Sve usluge Šljivić prevoza

Pored redovnog linijskog prevoza, Šljivić prevoz pruža i usluge posebnog linijskog prevoza za firme koje žele da obezbede prevoz zaposlenih, kao i usluge vanlinijskog prevoza ukoliko planirate da organizujete ekskurziju, izlet ili vam je potreban prevoz gostiju na veselje i slično. Šljivić prevoz takođe pruža usluge jednokratnog vanlinijskog prevoza do željenih lokacija u zemlji ili inostranstvu.

Ukoliko ste zainteresovani za usluge iznajmljivanja autobusa, vozni park Šljivić prevoza možete da pogledate na sajtu sljivicprevoz.com, gde možete da pronađete i ostale informacije o uslugama i redu vožnje, kao i kontakt podatke. 

Postavio: Administrator dana 2022.06.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 27
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen