Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3737/dojava-o-bombi-jutros-u-sve-etiri-osnovne-kole-u-naoj-optini/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewDOJAVA O BOMBI JUTROS U SVE ČETIRI OSNOVNE ŠKOLE U NAŠOJ OPŠTINI


┼ákolske klupe jutros su ostale prazne. Sve ─Źetiri osnovne ┼íkole na teritoriji na┼íe op┼ítine dobile su na e-mail dojavu o postavljenim bombama u prostorijama ┼íkole. ┼ákole su od jutros prazne, deca su poslata ku─çi, a policija je izvr┼íila uvi─Ĺaj i kako saznajemo, utvr─Ĺeno je da se, na sre─çu, radi o jo┼í jednoj la┼żnoj dojavi.


Ovo je drugi put za kratko vreme kako su sve osnovne ┼íkole u na┼íoj op┼ítini dobile ovakvu la┼żnu dojavu, koja je stigla i u mnoge druge ┼íkole ┼íirom Srbije.

Ovi nemili doga─Ĺaji izazivaju zabrinutost i naru┼íavaju redovan rad u ┼íkolama. Posebnu brigu kod prosvetnih radnika stvara ─Źinjenica da se la┼żne dojave o bombama de┼íavaju u susret zavr┼ínim ispitima osmaka.

Kako saznajemo, danas ─çe biti odr┼żan sastanak Aktiva direktora osnovnih ┼íkola, a jedina tema o kojoj ─çe se govoriti┬á je organizacija zavr┼ínih ispita u─Źenika osmih razreda, u svetlu najnovijih doga─Ĺaja.

Kako nezvani─Źno saznajemo, trenutno je na stolu predlog da svi ─Ĺaci zavr┼íne ispite ove godine pola┼żu zajedno, odnosno da O┼á "Jovan Jovanovi─ç Zmaj" bude ┼íkola doma─çin u kojoj bi se organizovalo polaganje ispita.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign