Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3739/bernadeta-ponovo-na-fotografijama-karoline-balogh/

Verzija za tampu / To ScreenviewBERNADETA PONOVO NA FOTOGRAFIJAMA KAROLINE BALOGH


O Bernadeti Oroši već smo pisali na ovom sajtu. Prošli put (2019.godine) skrenula nam je pažnju fotografijama koje su nastale na terasi i oko nekadašnjeg hotela Elan u Srbobranu. Ovaj put njena saradnja sa Karolinom Balogh iz Bečeja donosi nam još provokativnije fotografije.


Obe se slažu da je reč o umetničkim fotografijama i da je obostrana želja da se umetnički izraze proizvela seriju fotografija u kojima je obnažena Bernadeta ogrnuta belim anđeoskim krilima.

Koliko je ova saradnja uspešna, da li je mera dobrog ukusa pređena ili je ideja da se kaže nešto kroz umetničko fotografsko umeće ostala u domenu prihvatljive provokacije prosudite sami.

- Saradnja sa Karolinom i modeling mi pružaju zadovoljstvo i daju mi samopouzdanje, kaže Bernadeta i dodaje:

- Uglavnom svi misle da je poziranje lako, međutim nije tako. Evo na primer samo za ovu seriju fotografija radili smo preko šest sati i od preko hiljadu fotografija u javnost će izaći samo nekoiko koje zaslužuju, ali o tome odlučuje Karolina.

Kako saznajemo Karolina planira izložbu u jednoj galeriji u Bečeju, gde će biti izložene i fotografije na kojima je pozirala naša Srbobranka, Bernadeta.

- Planiram izložbe u više gradova. Kako je moja strast fotografija i slikam sve od prirode, preko portreta, pozvala sam Bernadetu da mi pozira za akt fotografije koje bih takođe izložila zajedno sa drugim. Zajedno smo izabrale temu, planirale i odradile ohoto session na obostrano zadovoljstvo, a publika će proceniti koliko smo bile uspešne, kazala je za naš sajt Karolina i dodala:

- Bernadeta je otvorena, fleksibilna i sa njom je lako raditi. Izvesno ima afiniteta za modeling i bilo mi je zadovoljstvo da sarađujemo.

S.N.

 

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign