Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3743/deca-iz-turije-u-beogradu-na-street-volley-turniru/

Verzija za štampu / To ScreenviewDECA IZ TURIJE U BEOGRADU NA STREET VOLLEY TURNIRU


Na platou Savske promenade u Beogradu u subotu je održan Street volley turnir, a među 450 dečaka iz 26 mesta u Srbiji  bili su i mladi odbojkaši iz Turije.


Organizator ove manifestacije je Odbojkaški Savez Srbije i grad Beograd. Svrha ove manifestacije je popularisanje muške odbojke i promovisanje projekta - "Odbojka zove - moj prvi smeč". Odbojkaški Savez Srbije sprovodi ovaj projekat drugu godinu.


Od samog početka odbojkaški klub "Mladost" iz Turije je uključen u ovaj projekat zahvaljujući poverenju Odbojkaškog saveza Srbije.- Ceo događaj je zamišljen tako da se na jednom mestu okupi što više dečaka - polaznika projekta, da se druže, takmiče i upoznaju
sa svojim vršnjacima iz cele Srbije. Rezultat je bio u drugom planu. Sam turnir su posetili i seniorski reprezentativci naše zemlje i u jednom
vrlo spontanom druženju sa dečacima verovatno ih vezali za ovaj prelepi sport - za ceo život, kazao je za naš portal Aleksandar Jojkić i dodao:


- Prevoz autobusom do Beograda je obezbeđen zahvaljujući razumevanju predsednika opštine, Radivoja Debeljačkog i zahvaljujemose na tome. Iskreno se nadam da ćemo naići isto tako na razumevanje i prilikom dodele termina u sportskoj hali u Srbobranu od septembra 2022, pošto je sad već evidentno da pored naše višegodišnje želje - postoji interesovanje dečaka u Srbobranu, za bavljenje ovim sportom.
 

Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign