Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / ┼ákolstvo

SVE─îANO ISPRA─ćENI MALI MATURANTI U "VUKU"


Ju─Źe, u holu škole aplauzima maturante su pozdravili i do─Źekali nastavnici, roditelji i drugovi. Uz ─Źestitke za uspešan završetak prvog dela obrazovanja i ┼żelje da ostvare isto tako dobre rezultate u srednjoj školi, Radivoj Debelja─Źki, predsednik opštine Srbobran, poru─Źio je malim maturantima da se pred njima otvara nova stranica ┼żivota i da je uveren da ─çe i u budu─çnosti ostvariti sve ono što su zamislili.


 "Samim tim posta─çete dobri ljudi i nadam se da nikada ne─çete zaboraviti školu u kojoj ste po─Źeli da se obrazujete i u kojoj se stekli drugove i prijatelje", rekao je Debelja─Źki.

Re─Źi hvale na ra─Źun generacije koja napušta školu imala je i direktorka Ru┼żica Mili─ç, dok su u─Źenici od V do VII razreda pripremili prigodan program za generaciju koju ispra─çaju iz školskih klupa i školskog dvorišta. Ove godine za ─Ĺaka generacije izabrana je Anja Bankovi─ç, dok je do diplome "Vuk Karad┼żi─ç" svojim radom stiglo ukupno 13 u─Źenika. Maturirali su u─Źenici VIII 1, VIII 2 i VIII 3 razreda koje su predvodile nastavnice Nataša Mrkši─ç, Aleksandra Šunti─ç i Jelena Konatar. 

Postavio: Administrator dana 2022.06.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen