Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3746/sveano-ispraeni-mali-maturanti-uvuku/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewSVE─îANO ISPRA─ćENI MALI MATURANTI U "VUKU"


Ju─Źe, u holu škole aplauzima maturante su pozdravili i do─Źekali nastavnici, roditelji i drugovi. Uz ─Źestitke za uspešan završetak prvog dela obrazovanja i ┼żelje da ostvare isto tako dobre rezultate u srednjoj školi, Radivoj Debelja─Źki, predsednik opštine Srbobran, poru─Źio je malim maturantima da se pred njima otvara nova stranica ┼żivota i da je uveren da ─çe i u budu─çnosti ostvariti sve ono što su zamislili.


 "Samim tim posta─çete dobri ljudi i nadam se da nikada ne─çete zaboraviti školu u kojoj ste po─Źeli da se obrazujete i u kojoj se stekli drugove i prijatelje", rekao je Debelja─Źki.

Re─Źi hvale na ra─Źun generacije koja napušta školu imala je i direktorka Ru┼żica Mili─ç, dok su u─Źenici od V do VII razreda pripremili prigodan program za generaciju koju ispra─çaju iz školskih klupa i školskog dvorišta. Ove godine za ─Ĺaka generacije izabrana je Anja Bankovi─ç, dok je do diplome "Vuk Karad┼żi─ç" svojim radom stiglo ukupno 13 u─Źenika. Maturirali su u─Źenici VIII 1, VIII 2 i VIII 3 razreda koje su predvodile nastavnice Nataša Mrkši─ç, Aleksandra Šunti─ç i Jelena Konatar.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign