Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SEDAM VELIČANSTVENIH - NAJBOLJI UČENICI KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE NA SVEČANOM PRIJEMU


Kako je sam rekao, Radivoj Debelja─Źki, predsednik opštine Srbobran danas je imao zadovoljstvo i ─Źast da bude doma─çin najboljim u─Źenicima generacije svih škola u našoj opštini.


Predsednik opštine, Radivoj Debelja─Źki, u svom kabinetu, primio je mlade, nadarene i vredne, najbolje me─Ĺu najboljima u─Źenike svih pet škola sa terotorije opštine Srbobran. Uz ─Źestitke na ostvarenom uspehu, on je iskazao ┼żelju da svi upišu škole koje ┼żele i da nakon uspešno završenog školovanja svoj prvi posao prona─Ĺu u našoj opštini i budu ugledni gra─Ĺani opštine Srbobran.

Pored u─Źenika generacije sa njima su bili danas i direktorke škola koje su imale samo re─Źi hvale za generaciju koju su upravo ispratile.

- ─îestitam vam na uspehu u svoje li─Źno i ime lokalne samouprave. Vi ste nbajbolji u svojoj genraciji, ali svakako vredno je pohvaliti i ostale. Mnogo je dece koja su u─Źestvovala na republi─Źkim i pokrajinskim takmi─Źenjima i pokazali su rezultat. Ove godine imamo i zapa┼żen broj u─Źenika koji su zaslu┼żili Vukovu diplomu i izuzetno sam ponosan, a na nama je da podr┼żimo vaš uspeh i dalje školovanje. Potrudi─çemo se u skladu sa mogu─çnostima da budemo na usluzi, kako vama tako i deci koja dolaze posle vas. U tom smislu, po prvi put smo obezbedili besplatne ud┼żbenike za sve u─Źenike koji upijuju porvi razred u osnovnim školama, a za vas navijam, da se izrazim u školskom ┼żargonu, vratite posle školovanja i prona─Ĺete posao ovde gde ste postigli ovaj veliki uspeh i budete deo naše lokalne zajednice . Smatram da je to klju─Ź uspeha i da je obrazovanje mladih na prvom mestu ako ┼żelimo dobro svojoj sredini, da se razvijamo i posti┼żemo pozitivne rezultate, kazao je, izme─Ĺu ostalog, prilikom ovog susreta Debelja─Źki.

U oficijalnom delu zajedno sa ─Źlanicom Opštinskog ve─ça, Julkicom Popovi─ç, predsednik opštine uru─Źio je prigodne, simboli─Źne poklone gostima, a svako od njih dobio je tablet, knjigu i olovku koji ─çe ih podse─çati na ovaj trenutak.

Ova deca su svetionici koji osvetljavaju put u budu─çnost, a da li ─çemo uspeti da ih sa─Źuvamo, da ostanu me─Ĺu nama i da nakon školovanja budu lideri koji ─çe kreirati ┼żivot naše male zajednice - vide─çemo. Na nama je da im damo vetar u krila i budemo njihov oslonac, kao i ostalima koji stasavaju i sa sobom donose nova znanja, nove ideje i tra┼że svoje mesto u našoj lokalnoj zajednici.

Nakon zvani─Źnog dela, usledilo je neformalno dru┼żenje.

  

Postavio: Administrator dana 2022.06.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Sinisa kuca na prodaju
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen